Atanamayan öğretmenlerin sesi duyuldu! Öğretmen atama müjdesi geldi: Bakan Özer atama detaylarını paylaştı

Atanamayan öğretmenlerin sesi duyuldu! Öğretmen atama müjdesi geldi: Bakan Özer atama detaylarını paylaştı
Türkiye'de çok sayıda atanamayan öğretmen bulunurken yeni atama müjdesi verildi. Bu kapsamda Bakan Özer öğretmen atama müjdesini duyurdu.

Atama bekleyen öğretmenleri ilgilendiren çok önemli bir açıklama yapılarak bu açıklama Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapıldı. Bakan Özer öğretmen atamaları hakkında yaptığı açıklamasında önemli değerlendirmelerde bulundu ve bu yıl atamaların kesinlikle yapılacağını bildirdi. Bakan Özer açıklamalarında atamaların çalışmalar tamamlandığında duyurulacağını ifade etti.

ÖĞRETMEN ATAMA MÜJDESİ GELDİ 

Öğretmenlere atamaları için beklenen haber geldi ve Bakan Özer Türkiye gazetesine çeşitli açıklamalarda bulundu. Bakan Özer açıklamalarında son yirmi yılda öğretmen atamasının yapılmadığı hiçbir dönem olmadığını belirtti ve bu yıl da mutlaka atama yapılacağını belirtti. Bakan Özer açıklamalarında ihtiyaç olan alanlara ağırlık verileceğini belirtti ve çalışmalar tamamlandığında paylaşılacağını ifade etti.

Bakan Özer açıklamalarında kopyayla gündeme gelen açık lise tartışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Bakan Özer açıklamalarında "Dar bir kesim spekülasyon yapıyor. Başarımızı gölgelemeye çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

BAKAN ÖZER'İN AÇIKLAMALARI 

Bu konularda Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in açıklamaları şöyle oldu:

"Son yirmi yılda öğretmen atamasının yapılmadığı hiçbir dönem olmadı. Bu yıl da mutlaka atama yapacağız. İhtiyacımız olan alanlara ağırlık vereceğiz. Herkes müsterih olsun, çalışmalarımız tamamlandığında süreci paylaşacağız.

ÜCRETSİZ YEMEK VERİLECEK

Dar bir kesim spekülasyon yapıyor. Başarımızı gölgelemeye çalışıyorlar.

6 Şubat’tan itibaren okul öncesi eğitimdeki bütün öğrencilerimize ücretsiz yemek vereceğiz. Aile Okulu projesinden 2,5 milyon kişi faydalanacak"