AÖF yaz okulu sınav tarihi ve giriş belgeleri yayınlandı

AÖF yaz okulu sınav tarihi ve giriş belgeleri yayınlandı
Türkiye'de milyonlarca öğrencinin merakla beklediği Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavları için sınava giriş belgeleri bugün yayınlandı. Peki AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi yayınlandı

AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi yayınlandı Türkiye'de milyonlarca öğrencinin merakla beklediği Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavları için sınava giriş belgeleri bugün yayınlandı. Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınav tarihleri belli oldu. Buna göre ise AÖF yaz okulu sınavları 13 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. AÖF'de kalan dersleri tamamlamak adına öğrenciler bu sınava katılım sağlıyorlar. Her sene milyonlarca öğrenci bu sınavlara giriş yapıyor.

Açıköğretim fakülteleri İktisat ve İşletme fakülteleri için yaz okulunda eksik veya kalan dersleri tamamlama gibi önemli imkanlar sunuyor. Öğrenciler başvuru işlemlerini gerçekleştirmelerinin ardından sınavın yapılacağı tarihi beklemeye başladı. Sınav tarihi 13 Ağustos olarak açıklanırken öğrenciler için geri sayım resmen başladı. Geçtiğimiz haftalarda bilindiği üzere AÖF yaz okulu sınavları için kayıtlar tamamlanmıştı.

AÖF SINAV TARİHLERİ 2022

Milyonlarca aday bu sene yaz okulu sınav tarihlerini araştırmaya başladı. AÖF tarafından yapılan açıklama ile birlikte detaylar belli oldu. Buna göre ise sınav 13 Ağustos tarihinde gerçekleşecek.

AÖF SINAV YERİ NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınav yerleri "asosogrenci.anadolu.edu.tr" sayfasından paylaşıldı.

AÖF YAZ OKULU SINAVA GİRİŞ BELGESİ NEREDEN ÇIKARILIR?

Anadolu Üniversitesi resmi kanallar aracılığıyla paylaşılan duyuruda yaz okulu sınava giriş belgeleri  "aosogrenci.anadolu.edu.tr" sitesinde erişime açıldı. Giriş sağlayarak çıktı alabilirsiniz.

Öğrenciler yaz okulu sınavlarına nasıl giriş yapacaklarını araştırmaya başladı. Destek tarafından gelen haberler doğrultusunda şu ifadelere yer verildi.

"Yaz okuluna güz ve bahar döneminde kayıt yenileten-yeniletmeyen, yarı yıl fark etmeksizin tüm Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Fakültelerin öğrencileri kayıt yaptırabilir. Öğrenciler, üst yarıyıl ya da alt yarıyıllardan hiç almadıkları dersleri yaz okulunda alabilir."