Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık vuruldu
Kocaeli Darıca'da belediye binasında yaşanan olayda, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, zabıta personelinin intihar girişimi sırasında çıkan silahlı çatışmada kolundan vuruldu. Zabıta memuru hayatını kaybetti, Başkan Bıyık'ın durumu ise iyi.
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediye binasında görevli bir zabıta personelinin intihar girişimi sırasında çıkan silahlı olayda yaralandı. Kocaeli Gündem’in aktardığına göre, zabıta memuru Kerim Doğan, psikolojik sorunları nedeniyle kendini vurmak istedi. Olay esnasında Bıyık, zabıta memurunu sakinleştirmeye çalışırken kolundan vuruldu.
Başkan Bıyık’ın Sağlık Durumu İyi
Yaşanan olay sonrası Muzaffer Bıyık, hızla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalelerde, Bıyık’ın sadece ufak bir sıyrıkla yaralandığı ve genel sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Ancak tedbir amaçlı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edilerek müşahede altına alındı.
Zabıta Memuru Hayatını Kaybetti
Olayda silahla yaralanan zabıta memuru Kerim Doğan ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Adli ve İdari Süreç Başlatıldı
Belediye tarafından yapılan resmi açıklamada, yaşanan bu üzücü olayla ilgili adli süreçlerin başlatıldığı ve konunun emniyet ile yargı makamlarınca titizlikle takip edildiği belirtildi. Belediye, kamuoyunu gelişmelerden şeffaf şekilde bilgilendireceğini duyurdu.
Bakmadan Geçme





