Adalet Sarayı'ndaki Eylemcilere 15'inci Gününde Destek
DÜNYANIN en büyük adalet sarayı olduğu belirtilen Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda yemekhane ve çay ocağı işçilerinin eylemi 15'inci gününde.
Haberler 17.12.2015, 17:29

(DHA) DÜNYANIN en büyük adalet sarayı olduğu belirtilen Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda yemekhane ve çay ocağı işçilerinin eylemi 15'inci gününde. Adliyenin C kapısında "kadrolu" olmayı bekleyen işçilerin eylemine DİSK'e ve KESK'e bağlı bazı sendikalar da destek verdi.
"İŞ BAŞI YAPTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR"
YAZILI GÜVENCE İSTİYORLAR
DİSK'e bağlı Devrimci Turizm İşçileri Sendikası Örgütlenme Daire Başkanı Ali Karabudak taşeron firmanın ihalesinin feshedildiğini belirterek, "Görüşmelerimiz devam ediyor. Yeni bir şirket geldi, işçi arkadaşlarımızla görüşmeye çalışıyor. Arkadaşlarımıza iş başı yapın diyerek sözlü bir takım güvenceler veriyorlar. Bu arkadaşların bundan sonraki süreçte kesinlikle yazılı bir güvence alarak iş başı yapmayı talep ediyoruz. Bu arkadaşlara yazılı bir güvence vermek zorunda" diye konuştu.
