Kartal, Konyaspor'u Yenerek Zirveye Uçacak mı?

Kartal, Konyaspor'u Yenerek Zirveye Uçacak mı?
Beşiktaş, yarın saat 20.00'de Tüpraş Stadyumu'nda Konyaspor'u konuk edecek. 40 puanla 4. sırada bulunan siyah-beyazlılar, galibiyetle zirveye göz kırpıyor.

Heyecan ve merak uyandıran bir maç bizi bekliyor! Beşiktaş, zirveye çıkmak için Konyaspor engelini aşmak zorunda. Yarın akşam saat 20.00'de Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak bu kritik mücadele, Süper Lig'in 26. haftasına damgasını vuracak. 40 puanla 4. sırada bulunan Beşiktaş, galibiyet halinde zirveye yükselebilir. 25 puanla 19. sırada yer alan Konyaspor ise ligde kalma mücadelesi veriyor.

İki takım arasında 46. randevu

Beşiktaş ve Konyaspor, Süper Lig tarihinde 45 kez karşı karşıya geldi. 25 galibiyet alan Beşiktaş'a karşın Konyaspor 6 galibiyet elde etti. 14 maç ise berabere sonuçlandı. Gol averajında da Beşiktaş 84 gole karşılık 43 gol ile önde. Sezonun ilk yarısında Konya'da oynanan maçta Beşiktaş, rakibini 2-0 mağlup etti.

Fernando Santos'un ilk büyük sınavı

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, 6 lig ve 2 Türkiye Kupası olmak üzere toplam 8 maçta görev aldı. Santos yönetiminde Beşiktaş, ligde 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Türkiye Kupası'nda ise 2 galibiyetle adını çeyrek finale yazdırdı. Yarınki Konyaspor maçı, Santos'un ilk büyük sınavı olacak.

Aboubakar sürprizi

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Vincent Aboubakar, yaşadığı sakatlıklar ve formsuzluk nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı. Afrika Uluslar Kupası'ndan sakat dönen ve bir süredir tedavi olan Aboubakar, Fernando Santos'un onayıyla Konyaspor maçında forma giyebilecek. Aboubakar'ın dönüşü Beşiktaş'a büyük güç katabilir.

Maçı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek

Zorlu mücadeleyi hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Deniz Caner Özaral yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

Beşiktaş, Konyaspor'u yenerek zirveye yükselebilecek mi? Fernando Santos'un ilk büyük sınavı nasıl sonuçlanacak? Aboubakar sürprizi Beşiktaş'a nasıl bir katkı sağlayacak? Tüm bu soruların cevabı yarın akşam sahada belli olacak.

Maç öncesi bilgiler:

  • Tarih: 19 Şubat 2024
  • Saat: 20.00
  • Stadyum: Tüpraş Stadyumu
  • Hakem: Tugay Kaan Numanoğlu